Dameskleding Haarlem

Dameskleding in Haarlem

U bent op zoek naar modieuze, betaalbare dameskleding in Haarlem? Dan nodigen wij u van harte uit in onze gezellige winkel: VJ-Style. U kunt hier terecht voor de meest stoere items, maar zult ook zeker slagen voor een hippe trui of een casual jasje. Wat uw stijl ook is, dankzij ons diverse assortiment slaagt u vast en zeker!

U vindt ons ruime assortiment van dameskleding in Haarlem aan de Generaal Cronjéstraat 146B. Hier staan wij voor u klaar van maandag tot en met zaterdag. Een bezoekje aan onze winkel is absoluut de moeite waard. Niet alleen hebben wij regelmatig leuke items in de sale, ook wordt ons assortiment regelmatig aangevuld.

 

Webshop

Bent u niet in de gelegenheid om onze dameskleding in Haarlem te komen bekijken, dan is dat geen probleem! U kunt namelijk onze gehele collectie ook online bestellen. U betaalt eenvoudig en veilig met iDeal en heeft al binnen enkele werkdagen uw bestelling in huis. U kunt er op rekenen dat onze kleding van zeer goede kwaliteit is en dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Naast kwaliteit vinden wij betaalbaarheid ook erg belangrijk. Zo maken wij het shoppen voor u een stuk leuker!


Contact

Heeft u een leuk item gezien in onze webshop, maar is deze niet meer op voorraad? Of wenst u meer informatie over een bepaald kledingstuk? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken middels het contactformulier op deze website, of bel ons even.

Contact     Webshop